Servicemanager
Dátum: 2024-04-13

Service manager szolgáltatás leírása

Ha Ön, illetve cége kiszálló* szerviz tevékenységet folytat, akkor kérem tekintse meg rendszerünk használatának előnyeit!

OK

Tekintse meg bemutató videónkat!Új berendezés telepítése


Berendezés karbantartása


OK

Átláthatóbb, ellenőrizhetőbb napi munkavégzés!

szerviz programunk használatával átláthatóbbak a napi feladatok, így rengeteg időt és pénzt takaríthat meg! Hatékony!

OK

Nincs szükség semmilyen program telepítésére!

Nem szükséges semmilyen alkalmazást telepíteni a számítógépére. Rendszerünk használatához csak internetkapcsolatra és egy böngészőre van szüksége. Lehet akár asztali, akár mobil eszköz is, bármilyen operációs rendszerrel.
(Windows, Android, IOS, Linux) Egyszerű!

OK

Mindig naprakész adatok!

Mivel minden felhasználó ugyanabba a "kockás füzetbe" dolgozik, ezért az ott lévő adatokhoz mindenki - persze megfelelő jogosultságokkal - hozzáfér. Ez igen nagy előny akkor, amikor egy berendezés előéletéről kell gyorsan információhoz jutni. Például ki tartotta karban az előző alkalommal a berendezést. Naprakész!

OK

Azonnali e-mail küldés az elvégzett munkáról!

A szervizes kollégák által elvégzett munkáról azonnali tájékoztatást kap a szervizvezető. Ha az adott berendezéshez további anyag is szükséges, akkor a logisztikus (raktáros) kolléga is kap egy értesítő email-t. Gyors!

OK

Nagyon egyszerű kezelhetőség!

Átlátható menük és nagy ikonok segítik munkáját. Mindez természetesen magyar nyelven! Átlátható!

OK

Nagyon kedvező ár érték arány!

Szolgáltatásunkat havidíjas fizetési feltételekkel ajánljuk ügyfeleinknek, melynek díja igen kedvező. Bevezető áron 990.- +áfa /hó!!! (Éves számlázással.) Költséghatékony!


INGYENES TESZTELÉS!!!
Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné személyreszabottan ingyen kipróbálni rendszerünket, kérem adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefon száma:
Ellenörző kód.
Kérem írja be kettő és három összegét, számmal:
   
 

 
*kiszálló szerviz tevékenység = olyan szerviz szolgáltatás, amely során a meghibásodott berendezés csak a helyszínen javítható. Pl.: klímaberendezés, gázkazán stb.

Servicemanager © 2008-2024 | Powered by KBX 3000 Bt.